Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne : organ Ośrodka Archiwów, Bibliotek i Muzeów Kościelnych przy Katolickim Uniwersytecie Lubelskim : półrocznik, T. 72-78, Lublin 1999-2002, s. 504; 495; 573; 468; 450; 474; 439, ISSN 0518-3766 - Aleksiewicz, Anna (1936-2025).; Uniwersytet Wrocławski. Wydawnictwo ([Wrocław] : [Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego], 2003)
Recenzja czasopisma: Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne : organ Ośrodka Archiwów, Bibliotek i Muzeów Kościelnych przy Katolickim Uniwersytecie Lubelskim : półrocznik, T. 72-78, Lublin 1999-2002.
Nadbitka: Roczniki Biblioteczne, R. XLVII, 2003.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Keywords: Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne (czasopismo ; Polska ; 1959- ).; Czasopisma -- recenzje -- 1990-.