Ex Libris Karl Emich Graf Zu Leiningen Westerburg : Gott Thut Retten / R. Stvrtzkopf. - Sturtzkopf, Richard (1873- ). (1903)
W prostokątnej ramce na zamkniętej księdze z napisem na grzbiecie: Gott Thut Retten leży hełm i opiera się rapier. Poniżej napis: Karl Emich Graf Zu Leiningen Westerburg. U dołu pod ramką sygn. aut. i data.