[Afisz teatralny] Borys Ławreniew - Za tych co na morzu : sztuka w 3 aktach, 7 obrazach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 13.10.1951 r. Teatr Wielki w Gdańsku, Al. Rokossowskiego 15. Reżyseria: Stanisław Kwaskowski, scenografia: Marian Kołodziej, kierownictwo literackie: Stanisława Fleszarowa.