Ex Libris Jerzego Andrzeja Gruhna - Dworzański, Tadeusz (1911-1991).; Gruhn, Jerzy Andrzej (1975)
Kotwica "Polski Walczącej" na tle pałacu w parku. U góry w półkolu napis: Ex Libris, u dołu na wstędze przeplecionej przez kotwicę: Jerzego Andrzeja Gruhna. Sygnatura artysty monogram TD w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.