[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I-ej Ligi Włókniarz Łódź Kolejarz Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 27.02.1955 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.