Ex-Libris Anny Ostoja-Chrostowskiej / Stanisław Ostoja-Chrostowski. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1929)
Gałązka iglastego drzewa, na niej oparty półksiężyc, a wyżej niepełny okrąg, w tle cztery krzyżyki, u dołu napis: Ex-Libris Anny Ostoja-Chrostowskiej.