Ex-Libris Anny Ostoja-Chrostowskiej - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947).; Ostoja-Chrostowska, Anna (1897-1978). (1929)
Gałązka iglastego drzewa, na niej oparty półksiężyc, a wyżej niepełny okrąg, w tle cztery krzyżyki, u dołu napis: Ex-Libris Anny Ostoja-Chrostowskiej.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 14.07.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.