Ukarani / Jerzy Ostrogórski. - Ostrogórski, Jerzy (1944-2020) ([nakładem własnym autora], 1973)
Przedstawia sylwetki kobiet i mężczyzn stojące i klęczące na schodach prowadzących do drzewa. Wokół abstrakcyjne, geometryczne bryły.