Ex Bibliotheca Charles Gros W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1966)
Przedstawia powyginany krzew winorośli, na którym obok winogron wiszą muszle. U dołu, z prawej strony napis: Ex Bibliotheca Charles Gros. Sygn. aut. w obrębie kompoz.