Ulica Długa, przed odbudową i zniszczenie między ul. Piwną i Długą [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1951)
Przedstawia zniszczone podczas wojny kamienice między ul. Długą i Piwną, 1951 r.