Ex-Libris Wojciecha Kiedrowskiego R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Przedstawia gryfa leżącego na książkach. U góry napis: Ex-Libris Wojciecha Kiedrowskiego. Data w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.