Odile Picot-Bournisien Ex Libris / TM. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1950)
Stylizowany kłos, jako ziarna umieszczone są różne przedmioty, przez środek biegnący napis: Odile Picot-Bournisien Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.