[Afisz. Incipit] Zawiadamia się wszystkich członków (udziałowców) Gdańskiej Spółdzielni Spożywców, że odbędzie się zebranie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujacy o zebraniu Gdańskiej Spółdzielni Spożywców, 1949 rok.