Festiwale wyklęte / Bartosz Żurawiecki. - Żurawiecki, Bartosz (1971- ). (Nie-Fikcja, 2019)
Reportaż o PRL-owskich festiwalach: Piosenki Radzieckiej w Zielonej Górze i Piosenki Żołnierskiej w Kołobrzegu.