M. Michael Lilienthal D.D.M. et Societ. Berolin. Collega. - Killian, Wolfgang Philipp (1654-1732) (1725)
Portret w półpostaci, zwrócony w prawo, głowa na wprost, zamknięty w owalnej ramie, stylizowanej na kamienną, w górnej części której tytuł. Owalna rama wsparta na postumencie z łacinską inskrypcją.