Medal. Władysław Bartynowski 1832-1918. - Wątróbska-Frindt, Stanisława (1934-1994).; Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne ([Łódź] : Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1981)
Medal. Awers: Popiersie Władysława Bartynowskiego, po bokach: Władysław Bartynowski 1832/1918. Rewers: Wiadomości Numizmatyczno-Archeologiczne Organ Towarzystwa Numizmatyczno-Archeologicznego w Krakowie Rok 1889-1900. pod redakcyą Wł. Bartynowskiego. PTAiN Sekcja Numizmatyczna w Łodzi.
Tytuł utworzony przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe