Ex libris Eugenusz Roszak / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Klęczący nagi mężczyzna i stojące dwie nagie postacie kobiece, w głębi drzewo i fragment domu, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Eugenusz Roszak.