Muzyka / W. Dümler. - Dümler, W. (w Lit. A. Dzwonkowskiego i Sp., 1864)
Przedstawia dwójkę dzieci na podwórzu. Chłopiec siedzi na murku i gra na instrumencie, dziewczynka stoi po jego lewej stronie i słucha, założywszy ręce na krzyż.