[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Zarząd Miasta Gdańska podaje ... / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław (Prezydent M. Gdańska, 1948)
Afisz informujący o otwarciu targowiska zwierzęcego przy ul. Grobla Angielska 19.