[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Zarząd Miasta Gdańska podaje ... - Nowicki, Bolesław; Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : Prezydent M. Gdańska, 1948)
Afisz informujący o otwarciu targowiska zwierzęcego przy ul. Grobla Angielska 19.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła