Botsacci - Saal, Izaak ([Gdańsk], 1673)
Przedstawia portret w popiersiu Jana Botsacka na tle kotary i biblioteki. W lewym górnym rogu kompozycji herb portretowanego.
U dołu pod kompozycją po prawej rytowana sygnatura autora: I. Saal f.
U dołu w polu kompozycji rytowany tytuł-podpis: BOTSACCJ (...).
Data i miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 17 w