[Afisz teatralny. Incipit] Zespół Teatralny przy Zw. Młodzieży Wiejskiej "Wici" w Cyganowie wystawia ... sztukę z czasów okupacji niemieckiej Chłopcy z lasu Wieniarza. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu.