Wolność w wychowaniu seminaryjnym / Zdzisław Kroplewski. - Kroplewski, Zdzisław (1955- ).
Wolność decyzji w trakcie formacji seminaryjnej. Wolność a decyzja o kapłaństwie. Wolność i życie według regulaminu w seminarium. Wolność i otwartość na formację.