Ex Libris T. H. Robben Jr. W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Przedstawia ptaszka siedzącego na gałęzi, trzymającego w dzióbku wijący się napis: Ex Libris. U dołu napis: T. H. Robben Jr. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.