Port kontenerowy w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia port kontenerowy w Gdyni, 1979 rok.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Port Gdynia (przedsiębiorstwo); 1945-1989; 1901-2000; Gdynia (woj. pomorskie ; okolice); Fotografia prasowa