Ex Libris Maria Nunnikhoven Stoffers / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1960)
Przedstawia grecką boginię - Selene na tle gwiazdek, napis wzdłuż krawędzi: Ex Libris Maria Nunnikhoven Stoffers. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.