[Afisz. Incipit] Towarzystwo Śpiewacze "Lutnia" w Malborku urządza ... wieczór świętojański / Towarzystwo Śpiewacze "Lutnia" w Malborku. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie 23.06.1950 r. na wybrzeżu Nogatu.