ABBYY FineReader Sprint 6.0 podtytuł. ([Warszawa] : Dziennik Gazeta Prawna, 2010)
Program komputerowy, który przekształca zeskanowane strony na postać edytowalną.
Dod. do tytułu "Dziennik Gazeta Prawna" (nr 30/2010).
Komputer z procesorem Intel Pentium/ Celeron/ Xeon, AMD K6/Athlon / Duron lub kompatybilnym procesorem; Procesor 200 MHz lub wyższy, Windows XP, Windows 2000, Windows NT 4.0 z dodatkiem Service Pack 6 lub nowszym, Windows ME/98; 64 MB (Windows XP/2000/NT 4.0), 32 MB (Windows Me/98) pamięci RAM; 140 MB wolnego miejsca na dysku twardym ; skaner zgodny ze standardem TWAIN, aparat cyfrowy lub faks-modem; karta graficzna i monitor (min. rozdzielczość 800x600).
Keywords: Przetwarzanie obrazów -- oprogramowanie; Oprogramowanie