Ex Libris Dr. Anna Lerperger / H. Zum Tobel. - Zum Tobel, Hedwig (1912-1985) ([wydawca nieznany], 1979)
Na owalnym tle z napisem na jego krawędzi: Ex Libris Dr. Anna Lerperger dwie postacie: mężczyzna i kobieta opierają się o laskę Eskulapa, u dołu pięciolinia z nutami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.