Komunijna "fenomenologia" Kościoła według Medarda Kehla SJ / Marek Jagodziński. - Jagodziński, Marek (1956-2025)
1. Podstawy wizji "komunikującego się" Kościoła. 2. Trynitarne podstawy Kościoła. 3. Komunia Kościoła w wymiarze hierarchicznym i kolegialnym. 4. Kościół przed komunikacyjno-komunijnym wyzwaniem. 5. Komunijno-komunikatywna dynamika Kościoła. 6. Komunia Kościoła w historii.