Ex Libris AC [Aleksandra Czerni] - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Czernia, Aleksander ([S.l.], 1959)
Na prostokątnej płaszczyźnie monogram AC, niżej napis Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem ded. dla Aleksandra Czerni.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.