Exl K. Rödel / [Lew Beketow]. - Beketov, Lev Grigor'evič (1916-2000) (1971)
Postać mężczyzny klęczącego przy ogniu płonącym w kotle na trójnogu, u góry z oparów wyłania się diabeł. U dołu napis: EXL K. Rödel.