[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... informują, że w roku szkolnym 1960/61 organizuje bezpłatne kusry języka rosyjskiego ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o kursach.