Dalekie morza XVI Zatoka Botnicka I. Kuran-Bogucka. - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995) (1973)
Przedstawia symetrycznie rozmieszczone, nałożone na siebie odcinki łuków w kolorach żółtym i pomarańczowym.