[Afisz teatralny. Incipit:] Małżeństwo Loli Komedia w 3 aktach Henryka Zbierzchowskiego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o premierowym przedstawieniu 21.11.1946 r., które wystawił Kaszubski Teatr Ludowy Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej R.P. w Wejherowie.