[Afisz teatralny. Incipit:] Małżeństwo Loli Komedia w 3 aktach Henryka Zbierzchowskiego ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o premierowym przedstawieniu 21.11.1946 r., które wystawił Kaszubski Teatr Ludowy Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej R.P. w Wejherowie.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.