Ex Libris Arno Piechorowski [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1977)
Przedstawia liście akantu, niżej napis: Ex Libris Arno Piechorowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.