Koncert na odbudowę Warszawy pod hasłem Wszyscy dla Warszawy / Miejski Komitet Obywatelski Odbudowy m.st. Warszawy w Gdyni. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce 25.09.1948 r. w Teatrze Wybrzeże.