Koncert na odbudowę Warszawy pod hasłem Wszyscy dla Warszawy / Miejski Komitet Obywatelski Odbudowy m.st. Warszawy w Gdyni. - Miejski Komitet Obywatelski Odbudowy Warszawy (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce 25.09.1948 r. w Teatrze Wybrzeże.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty