Słupsk - miasto niezwykłe eine aussergewöhnliche Stadt / Słupsk. Urząd Miejski ; wstęp Maciej Kobyliński. - Kobyliński, Maciej Tadeusz (1944- ). (Urząd Miejski, 2004)
Album multimedialny przed- i powojennych czarno-białych fotografii miasta.