[Afisz. Incipit] Ogólnopolski Turniej Poezji Społecznie Zaanagażowanej ... ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o turnieju w ramach Spotkań jesiennych i rocznicy 5 lat klubu Żak. Przedstawienia studenckich teatrzyków: CO-TO, TO-TU, Tetar Pantonimy i Komedii, Cyrk Rodziny Afanasjeff "Tralabomba", Tetar Rozmów.