[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 22 lutego w sprawie hodowli inwentarza żywego na terenie m. Gdańska. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z przepisami dotyczącymi hodowli zwierząt domowych na terenie Gdańska.