Aleksander Fredro - Wychowanka / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.01.1979 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Anna Rachel-Koenig, muzyka Andrzej Głowiński, choreografia Przemysław Śliwa.