Aleksander Fredro - Wychowanka - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.01.1979 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Anna Rachel-Koenig, muzyka Andrzej Głowiński, choreografia Przemysław Śliwa.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.