Gdańsk 1945 "Ulica" - Bułhak, Jan (1876-1950). ([Gdańsk], 1945)
Przedstawia ruiny jednej z gdańskich ulic, zima 1945 r.
Tyt. główny, data i autor odręcznie na okładce albumu, tyt. zdjęcia pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie