Wyspiański - Wesele - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 17.06.2005 r. Teatr na Targu Węglowym. Reżyseria: Rudolf Zioło.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.