Ex Libris Amelia Frick / J. A. Švengsbír. - Svengsbír, Jiŕí (1921-1983) ([wydawca nieznany], 1967)
Bukiet kwiatów w wazonie, u dołu napis: Ex Libris Amelia Frick. Nazwisko artysty ryte pod kompozycją.