[Afisz. Incipit] Spartakiada X-lecia przemysłu okrętowego z udziałem reprezentacji Szczecina, Ustki, Gdyni i Gdańska. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o spartkiadzie 22-26 czerwca 1955 w Gdańsku.