Duch Święty w dążeniu chrześcijanina do zjednoczenia mistycznego w myśli R. Garrigou-Lagrange'a - Piasecki, Piotr (1965- ). (2000)
1. Istota darów Ducha Świętego. 2. Zasadnicza rola poszczególnych darów w dążeniu do życia mistycznego.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Garrigou-Lagrange, Reginald -- (1877-1964); Duch Święty; 1901-2000; Duchowość katolicka; Mistyka; Artykuł z pracy zbiorowej