Zarządzenie Prezydenta Miasta Gdańska z dnia 13 marca 1947 r. w sprawie zabezpieczenia nasion zbóż jarcyh [...] / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław (Prezydent Miasta Gdańska, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia.